Best M4V to iPad Converter---Free Download

m4v to ipad

m4v to ipad converterM4v-bestanden zijn iTunes videobestanden. De M4V bestandsformaat is een standaard bestandsformaat voor video's voor Apple-apparaten. Tegenwoordig Apple producten zoals de iPod, iPhone, iPad en de iTunes Store, worden steeds meer en meer populair dus M4V bestanden worden steeds het meest gebruikt.

M4V naar iPad Converter is een professioneel en krachtige converter software ontworpen voor gebruikers iPad M4V video's converteren naar MP4 formaat iPad. Inmiddels was M4V iPad Converter kan ook meer populaire formaten converteren voor iPad zoals AVI, MP4, WMV, MOV, FLV, 3GP, MPEG, DivX, XviD, MP3, WMA, WAV, AAC, MTS, M2TS, TP, TRP, etc .

Met de M4V aan Convertor iPad, kunt u trim lengte van de file dus om gewoon te converteren bepaald deel van de video, video af te spelen aan te passen effect, zoals helderheid, contrast en verzadiging, te wijzigen videoresolutie verder geschikt voor het apparaat en iPad Profiel wijzigen parameters en op te slaan als een nieuwe.

Tips: mac This version is for Windows™. If you are using Apple Mac OS X, please download M4V to iPad Converter for Mac

Download Buy Now

Review of M4V to iPad Converter:

convert m4v to ipad

 

Hoe te omzetten naar M4V iPad met de beste M4V aan Convertor Freeware iPad

 

Gratis downloaden M4V aan iPad Converter online en installeren op uw computer. De converter biedt een vriendelijke interface voor beginners om de conversie te voltooien met slechts een paar klikken.

 

"Add File" knop kan worden ingedrukt om M4V bestanden toe te voegen in de bset M4V aan Convertor programma iPad. Alle toegevoegde bestanden zullen genoteerd worden op de interface. U kunt meerdere bestanden toe te voegen op een tijdstip voor batch conversie ondersteund.

 

Bekijk de video's toegevoegd op de preview-scherm, die is alleen bedoeld om een voorbeeld van. Snapshot functie is ook beschikbaar. Als er mooie foto's je wilt, klikt u op knop Camera te vangen en aan de lokale schijf op te slaan.

 

Bewerken van bestanden op hun gemak. Klik op "Trim" Effect "of" Crop "open video-editing venster waar gebruikers kunnen helderheid, contrast en verzadiging, reset start-en eindpunt voor een deel van het bestand, te converteren video resolutie te wijzigen of toe te passen in 16:9 en 4: 3, en voeg tekst / foto watermerk op de video.

 

Kies uit iPad Profiel lijst. Alle iPad video formaten zijn MPEG-4, H.264 video en H.264 720p video. Klik vervolgens op "Browse" knop om Doelmap kiezen om de omgezette video's op te slaan.

 

Alle voorbereidingen zijn klaar. Klik nu op "Convert" knop om te beginnen om te zetten naar formaten M4V iPad en transfer naar iPad door iTunes.

 

Meer functies van M4V aan Convertor iPad:

*** Deinterlacing functie op Effect venster kan worden opgebracht om de uitgang van de beeldkwaliteit te optimaliseren met FLV aan Convertor iPad.

*** U kunt uw eigen output-parameters en sla de uitgang van al deze instellingen, zoals gedefinieerd profiel van de gebruiker. Alle parameters zijn video (Video Encoder, resolutie, frame rate, video bitrate) en Audio (Audio Encoder, sample rate, kanalen, audio bitrate).

*** Merge-functie kan worden gerealiseerd. Klik op "Ctrl"-knop en de bestanden die u wilt meedoen, en vervolgens het bestand wordt aangemaakt zal automatisch worden aangemaakt.

 

System Requirements:

System RequirementsOS Supported: Windows NT4/2000/2003/XP and Windows Vista, Windows 7

Hardware Requirements: 800MHz Intel or AMD CPU, or above; 512MB RAM or more

 

Download Buy Now

iPad Software Tools

Copyright © 2013 All rights reserved

Home|Sitemap